Kisailmoittautuminen käynnistyi - digipalveluiden Oscarit jaetaan jälleen 18.5.

Blue Arrow Awards, “digipalveluiden Oscarit”, järjestetään toisen kerran toukokuun 18. päivä. Kilpailutöiden ilmoittautuminen on käynnissä ja jatkuu maaliskuun loppuun.

Kilpailussa on seitsemän kategoriaa, joihin voivat osallistua niin suuryritykset, palvelutalot kuin startupitkin. “Menestyvä palvelu kaipaa monenlaisia onnistumisia: hyvää asiakaskokemusta, toimivan toteutuksen kuin järkevän bisnesmallinkin. Haluamme toimia sillanrakentajina eri ammattikuntien välillä ja kutsumme kisaan koko Suomen digimaailman. Vastineeksi tarjoamme hyvät bileet ja näkyvyyttä kisatöille”, kommentoi kilpailun järjestäjäyhdistyksen Parempia digitaalisia palveluita ry:n puheenjohtaja Lauri Svan.

Finalistit julkaistaan 25.4. ja voittajat palkitaan rennossa mutta juhlavassa palkintogaalassa 18.5. Helsingissä. Kilpailun tuomaristo koostuu alan näkyvistä vaikuttajista ja arvostetuista tekijöistä. Tuomareista on julkistettu jo mm. Digitalist Networkin Ville Tolvanen ja aiemmin Suomen kovimpana koodaajana palkittu Jari Jaanto. Muita tuomareita julkistetaan pitkin kevättä.

Mikä on Blue Arrow Awards?

Blue Arrow Awardsin tarkoituksena on tuoda esiin digipalvelujen onnistumisia. Kilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran keväällä 2016. Tuolloin kisatöitä oli satakunta ja gaalavieraita vajaa 500. Viime vuonna palkinnon saivat mm. Finnairin uusittu viihdejärjestelmä ja yrittäjäkasvatusta kouluihin tuova Yrityskylä.

Kilpailun järjestää Parempia digitaalisia palveluita ry, jonka tavoitteena on nostaa suomalaisen ohjelmistokehityksen laatua. Tämän hetken jäsenet ovat Codento, Eficode, Exove, Fraktio, Futurice, Gofore, Houston Inc., Nitor, Reaktor, SC5 Online, Solita, Vincit ja Zervant. Yhdistys on avoin ja jäseniksi voivat hakea kaikki yhdistyksen tavoitteisiin sitoutuvat yritykset.

Lisätiedot kilpailusta ja tapahtumasta

https://www.bluearrowawards.com/
Lauri Svan, puheenjohtaja, Parempia digitaalisia palveluita ry
+358 50 5454 202
[email protected]

Julkaisuvapaita kuvia viime vuoden tapahtumasta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *