Blue Arrow Awards palkitsee digipalveluiden huiput

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 25.1.2016 klo 09:00

Blue Arrow Awards on teknologia-alan yritysten yhteenliittymän, Better Digital Services Finland ry:n, järjestämä kilpailu parhaille digitaalisille palveluille. Blue Arrow Awards järjestetään ensimmäistä kertaa toukokuussa 2016 Helsingissä. Blue Arrow rohkaisee yrityksiä ja yksilöitä nostamaan tekemisensä uudelle tasolle ja antaa esimerkkejä hyvistä toteutuksista. Tarkoitus on paitsi palkita hyviä suorituksia, myös nostaa julkiseen keskusteluun positiivisesta näkökulmasta keskustelua toimivista digitaalisista palveluista.

Pieleen menneiden IT-projektien kauhistelun sijaan Blue Arrow nostaa esiin seitsemässä kategoriassa vuoden aikana onnistuneiden huippusuorituksia. Tarkoituksena on esitellä huipputekijöitä, tiimejä ja palveluita ja näin nostaa yleistä vaatimustasoa digitaalisille palveluille. Blue Arrow Awards on suomalaisen digitaalisten palveluiden tuotantoalan yhteinen maailmanparannusprojekti, jossa vastataan merkittävään murrokseen työn tekemisessä. Erityislaatuisen kilpailusta ja koko yhdistyksen toiminnasta tekee, että kilpailun toteuttavat hyvässä yhteistyössä ja läpinäkyvästi toistensa kanssa kilpailevat yritykset. Missio maailman parantamisesta näille 11:lle yritykselle on yhteinen.

Kilpailun kategoriat jakaantuvat palveluiden kokonaisuuksista aina yksilötason saavutuksin, joissa halutaan korostaa niin hyvän ostamisen merkitystä tilaajan näkökulmasta, kuin työryhmän ja yksilönkin panoksen merkitystä alan positiiviseen kehitykseen.

Kilpailun tuomaristo koostuu merkittävistä vaikuttajista ja vertaansa vailla olevista tekijöistä, joiden osaaminen ja ideologia vastaa kilpailun henkeä, sekä avointa suhtautumista tulevaisuuden suomiin mahdollisuuksiin. Kilpailun tuomareina toimii mm. Michael ”Monty” Widenius, Jyrki Kasvi, Mikael Jungner, Marina Vahtola, Jukka Lindström ja Jarkko Oikarinen.

Kilpailutöiden ilmoittaminen alkaa 25.1.2016 ja päättyy 27.3.2016. Kilpailun voittajat julkistetaan 26.5.2016 järjestettävässä palkintogaalassa, joka järjestetään Helsingissä Savoy-teatterissa.

Kilpailun järjestäjänä toimii rekisteröity yhdistys Better Digital Services Finland, jonka perustajayrityksinä toimivat Codento, Eficode, Exove, Fraktio, Futurice, Gofore, Houston Inc., Reaktor, SC5 Online, Solita ja Vincit.

Lisätiedot kilpailusta ja tapahtumasta :

http://www.bluearrowawards.com

Yhteystiedot & haastattelut
Elina Koskela, PJ, Better Digital Services ry
[email protected]
+358 50 566 3230

Akkreditointi, tapahtumayhteydet
Lauri Halonen, Tuottaja
[email protected]
+358 10 583 3552

2 responses to “Blue Arrow Awards palkitsee digipalveluiden huiput

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *